Deep Tissue Massage

Een deep tissue massage richt zich op het stimuleren van de doorbloeding in je spieren. Hierdoor worden de afvalstoffen in je lichaam sneller afgevoerd en bevorder je het herstel van je spieren en je hele lichaam.

Een deep tissue massage heeft een krachtig effect op je lichaam. Het bindweefsel rond je spieren wordt losgemaakt en je spieren kunnen zich eindelijk terug helemaal ontspannen. Het resultaat is een betere energiestroom door je lichaam.

Regelmatig een deep tissue massage ondergaan, vermindert chronische pijn en stress. En bevordert het herstel van je spieren na bijvoorbeeld een zware inspanning of een sportblessure. Je lichaam wordt terug in balans gebracht. En, je zal merken dat dit een positief effect heeft op je lichaam én je geest!

Een deep tissue massage is een diepgaande massage die zich richt op het bindweefsel rondom je spieren. Het bindweefsel in je lichaam is altijd in verandering. Door bijvoorbeeld een lange tijd in een verkeerde houding te zitten, kan je bindweefsel zich daarnaar vormen en kunnen je spieren vast komen te zitten.

Via verschillende technieken zoals stretchen, een triggerpoint massage en diepe massage met de elleboog of handen wordt je bindweefsel terug losser gemaakt en krijgen je spieren terug meer ruimte. Tijdens de massage wordt er druk uitgeoefend op de pijnlijke plekken in je lichaam waardoor spierknopen en blokkades aangepakt worden.

Een deep tissue massage is daarom niet meteen de meest zachte massage maar zorgt op lange termijn wel voor het gewenste resultaat. Zit je bijvoorbeeld de hele dag achter een computer? Dan kan een stevige deep tissue massage zeker deugd doen!